Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Neten foglalhatunk helyet a Torkos Csütörtökre

Munkatársunktól, 2010. február 01. - hétfő 16:12
Címkék: internet, vendéglátás, élelmiszer, olcsó, akció
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Elindult a torkoscsutortok.hu oldal, amely térképes keresővel megmutatja, hogy melyik étteremben van még szabad helyA NetPincér.hu két éve vezette be asztalfoglalási szolgáltatását, amelynek internetes technológiáját felhasználva indult el a www.torkoscsutortok.hu oldal. A weboldalon a vendégek azonnal láthatják, hogy hol van még szabad hely február 18-án, Torkos Csütörtök napján. A térképes keresőn könnyen áttekinthető, hogy mely éttermekben kell asztalt foglalni, és mely helyekre lehet érkezési sorrendben bejutni.

Az internetes asztalfoglaláshoz csupán néhány egyszerű adatot kell megadni, és a foglalás folyamata már el is indul. A nagy érdeklődésre való tekintettel a visszajelzés negyvennyolc órán belül érkezik meg emailben. A szolgáltatás nem csak a vendégek, de a Torkos Csütörtök akcióban résztvevő ezerötven étterem számára is ingyenes. A weboldal a legutolsó internetes trendeknek megfelelően készült el.

mti
A tavalyi Torkos Csütörtök - étkezési sorrend

Folyamatosan frissülő üzenőfal, közösségi klub és még egy étteremfeljelentő blog is várja a látogatókat. Hogy minél többen kedvet kapjanak az internetes asztalfoglaláshoz, ezért folyamatosan nyomon követhetjük a sikeres foglalások számát is. "Tavaly közel tizenöt telefon után sem kaptam szabad asztalt Torkos Csütörtök napján, így idén nem csak magunkat, de minden internetezőt szeretnénk megkímélni ettől a kellemetlen élménytől.

Az online foglalás egyszerű és gyors, ráadásul most nyereményjáték is kapcsolódik hozzá!" - nyilatkozta Perger Péter ügyvezető. A NetPincér.hu nyolc európai országban működik étel házhoz szállítási portálként. A kiszállítás mellett 2010-ben minden országban fokozatosan jelenik meg az asztalfoglalási és napi menü keresési szolgáltatás.

Forrás: OTS
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Monda László, 2010. február 01. - hétfő 21:15

a www.torkoscsutortok.hu link fentebb nem jo mert a szajton beluli konyvtarba mutat.

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza