Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Neten foglalhatunk helyet a Torkos Csütörtökre

Munkatársunktól, 2010. február 01. - hétfő 16:12
Címkék: internet, vendéglátás, élelmiszer, olcsó, akció
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Elindult a torkoscsutortok.hu oldal, amely térképes keresővel megmutatja, hogy melyik étteremben van még szabad helyA NetPincér.hu két éve vezette be asztalfoglalási szolgáltatását, amelynek internetes technológiáját felhasználva indult el a www.torkoscsutortok.hu oldal. A weboldalon a vendégek azonnal láthatják, hogy hol van még szabad hely február 18-án, Torkos Csütörtök napján. A térképes keresőn könnyen áttekinthető, hogy mely éttermekben kell asztalt foglalni, és mely helyekre lehet érkezési sorrendben bejutni.

Az internetes asztalfoglaláshoz csupán néhány egyszerű adatot kell megadni, és a foglalás folyamata már el is indul. A nagy érdeklődésre való tekintettel a visszajelzés negyvennyolc órán belül érkezik meg emailben. A szolgáltatás nem csak a vendégek, de a Torkos Csütörtök akcióban résztvevő ezerötven étterem számára is ingyenes. A weboldal a legutolsó internetes trendeknek megfelelően készült el.

mti
A tavalyi Torkos Csütörtök - étkezési sorrend

Folyamatosan frissülő üzenőfal, közösségi klub és még egy étteremfeljelentő blog is várja a látogatókat. Hogy minél többen kedvet kapjanak az internetes asztalfoglaláshoz, ezért folyamatosan nyomon követhetjük a sikeres foglalások számát is. "Tavaly közel tizenöt telefon után sem kaptam szabad asztalt Torkos Csütörtök napján, így idén nem csak magunkat, de minden internetezőt szeretnénk megkímélni ettől a kellemetlen élménytől.

Az online foglalás egyszerű és gyors, ráadásul most nyereményjáték is kapcsolódik hozzá!" - nyilatkozta Perger Péter ügyvezető. A NetPincér.hu nyolc európai országban működik étel házhoz szállítási portálként. A kiszállítás mellett 2010-ben minden országban fokozatosan jelenik meg az asztalfoglalási és napi menü keresési szolgáltatás.

Forrás: OTS
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Monda László, 2010. február 01. - hétfő 21:15

a www.torkoscsutortok.hu link fentebb nem jo mert a szajton beluli konyvtarba mutat.

Kommentek

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Valeria Marco, 2019. augusztus 21.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés