Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Pályaudvarok óvnak a fagytól

Munkatársunktól, 2010. január 29. - péntek 12:59
Címkék: utazás, egészség
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az időjárás enyhüléséig a MÁV folyamatosan nyitva tartja a pályaudvarok várótermeit - közölte a vasúttársaság pénteken.A MÁV előző nap 18 órakor adta ki az utasítást, amely szerint a rendkívüli időjárási viszonyokra tekintettel valamennyi pályaudvar várótermébe betérhetnek a rászorulók.

mti
Hajléktalanok alszanak, pihennek a Nyugati pályaudvar várótermében

Szollár Domokos kormányszóvivő csütörtökön napközben arról tájékoztatott, hogy a rendkívüli hideg miatt több intézkedést is hozott a kormány: a többi között azt kérte az önkormányzatok és a közintézmények vezetőitől, hogy nyissák meg a hajléktalanok nappali fogadására alkalmas helyiségeket, és lehetőség szerint biztosítsanak meleg teát a rászorulóknak.

Közlése szerint a kormány felkérte a MÁV vezetését, hogy a nagyobb városokban, így Budapesten is - az elmúlt években már bevált gyakorlat szerint - tegye lehetővé egy-egy váróterem nappali nyitva tartását a hajléktalan emberek számára.

Forrás: MTI
  
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

fefe, 2010. február 01. - hétfő 20:44

Igaza van kedves Anyuci!

Tóth Gáborné, 2010. január 31. - vasárnap 23:46

maestral nevü "kedves" hozzászóló. Kérdezem tőled- fáztál már hetekig aluljárókban , utcán, parkokban. Mert én még nem, de át tudom érezni ezeknek a szerencsétlen embereknek a sorsát- és ha lenne rá módom, lehetőségem segitenék. Tudod- ha normális ésszel átgondolnád- ezeknek az embereknek kisebb bajuk is nagyobb annál, hogy te a " szagokat" érzed.Ajánlom. Vegyél egy maszkot a gyógyszertárban. Hogy lehetnek ilyen lelketlen emberek. De előbb utóbb mindenkit utolér a sors hosszu , könyörtelen keze.

Tóth Gáborné, 2010. január 31. - vasárnap 23:38

Tudjátok, most hogy ilyen nagy hideg van - én egy pár embert akik talicskán tolták ki a pénzeket a ....-tól, egy pár napra( amikor a leghidegebb van) nem a pályaudvarokra tennék, hanem a Nyugati téri aluljáróba- ( papir matrac, és esetleg egy takaró ). Akkor talán észheztérnének és meggondolnák hatszor mit tesznek a szerencsétlen emberekkel.

Anyuci, 2010. január 31. - vasárnap 20:30

A fotót elnézve, nagyon szomorú a látvány, a tény. Ez a megoldás nem megoldás. Tudom, hogy a MÁV ezzel jót akar, de ugyanakkor az utazó közönség , a drága jegyet kifizetve kultúráltabb várót érdemelne. A hajléktalanság társadalmi probléma, ez az állam, a kormány feladata volna.

fefe, 2010. január 31. - vasárnap 19:01

Miért nem a polgármesteri hivatalokban vagy a kitalálónál helyezik el a hajléktalanokat?Takarítani is fognak utánuk?Aki nem látta mit művelnek nem tudja miről van szó!!!!! Aki megveszi a jegyet,annak kell kimenni a a hidegbe,mert nem lehet mellettük megmaradni!!!Nagyon sok helyen törnek-zúznak,nem hagyják a civil utasokat nyugton!!!

maestral, 2010. január 31. - vasárnap 11:44

A Volán is ennyire segítőkész vajon?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza