Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Emelik a parkolási díjakat Budapesten

Munkatársunktól, 2010. január 29. - péntek 14:32
Címkék: díj, utazás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Növekednek a parkolási díjak Budapesten hétfőn - közölte a Főpolgármesteri Hivatal pénteken.A közlemény emlékeztetett: a közgyűlés 2009 áprilisában döntött arról, hogy a várakozási díj kiszámításának alapja a 2. díjtételű övezetben a mindenkori BKV vonaljegy ára legyen, és ehhez viszonyítva változzon a többi övezet parkolási díja is. A BKV vonaljegy ára február elsejétől háromszázhúsz forintra emelkedik.Ennek megfelelően a parkolási díjak a következőképpen változnak:
1. övezet: 375 forint helyett 400 forint/óra
2. övezet: 300 forint helyett 320 forint/óra
3. övezet: 225 forint helyett 240 forint/óra
4. övezet: 150 forint helyett 160 forint/óra

A Margitszigeten 450 forint helyett 480 forint, a Budai Várban és a Citadella alatti parkolóban pedig 600 forint helyett 640 forint lesz óránként a parkolási díj február elsejétől.

Az őrzött, fizető P+R parkolókban szintén változnak a tarifák: reggel 6 órától 22 óráig a várakozás időtartamától függetlenül 320 forintot kell fizetni.

Módosulnak a védett övezetekbe érvényes behajtási-várakozási engedélyek után fizetendő díjak is. A növekedés mértéke 6,67 százalék - áll a közleményben.

mti


MTI


mti


Forrás: MTI
  
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Zsófi, 2010. január 31. - vasárnap 16:01

Már megint zsebelnek! Nincs autóm,de nem tartom helyén valónak,az autóparkolást.Az utakat mindenki használja,fizetnek az autósok útadót is ,mivel a benzin árában benne van,biztosítást is szép nagy összeggel fizetik,cascót is!Áfákat is!Akkor a gyalogosok is fizessenek a zebráért? Ha autós lennék népszavazást kezdenék! Persze az autó parkolóházak az más dolog!Az utcáról bérlik a vállalkozók, az utakat amire fel van festve hova parkolhatnak,és ettől olyan nagyszerű üzlet,nekik és az Önkormányzatoknak! Hát ez maffia rendszer! 2napja nincsenek az utak takarítva a hótól!A járdaszegélyhez van tolva,és a gyalogosok szidják az autósokat! Pereljék be az utakért,kérjenek kártérítést,ne hagyják magukat a népnyúzó kormánynak!!!!!!!!! Számoltassák el Őket,mire költik a parkolás pénzeket!!!!!! Hajrá autósok,Én mint gyalogos drukkolók Maguknak!!!

Erika, 2010. január 30. - szombat 13:59

Mérhetetlen bpofátlanság! Már eddig is horror árat szedtek be a semmiért! Szeretném egyszer hallani, hogy hova tűnik a parkolásért fizetett pénz! Ideje lenne már valami civil akciót szervezni és tiltakozni.

Adam, 2010. január 29. - péntek 14:36

Száradjon le a kezük.

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza