Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ultra last minute Ferihegyen

Munkatársunktól, 2010. január 26. - kedd 15:59
Címkék: utazás, díj, szolgáltató
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Nem csökkentheti ugyan a reptéri díjakat a ferihegyi reptér üzemeltetője a charterjáratok üzemeltetőinek, de a Budapest Airport képviselői több, üzletileg előnyös ötlettel is előálltak az utazási irodákkal folytatott legutóbbi egyeztetésen, például az ultra last minute utakat értékesítő reptéri kioszk felállításáról - közölte a BA.A terv szerint a kettes terminálon májustól működő kioszkban az utolsó huszonnégy órára megmaradt utakat lehet értékesíteni, négy órás indulási határidővel. A mindenki számára egyforma lehetőséget kínáló kioszk személyzetét az irodák közösen fizetnék, míg a helyet a Budapest Airport biztosítja.

A Nyugat-Európában több helyen már sikeresen üzemelő modell lényege, hogy a megmaradt utakat jelentős kedvezménnyel veheti igénybe az utas, ha például mindegy, hogy Egyiptomban, vagy Görögországban köt ki.

A találkozón arról is megállapodás született, hogy a tour operátorok és a Budapest Airport egymásra mutató linket üzemeltet a jövőben a cégek weboldalán, elmélyítik a szakmai adatok cseréjét és nyomon követik a piaci változásokat. A repülőtér szakmai látogatásokat szervez a chartereket üzemeltető cégek képviselőinek, bővíti a repülőtérrel kapcsolatos információs anyagok kínálatát.


Mindjárt indul, vegyünk jegyet...

A megbeszélésen elhangzott, hogy mivel a charterek utasainak is ugyanazokat a szolgáltatásokat veszik igénybe, mint a kettes terminálról üzemelő hagyományos, menetrendszerinti légitársaságok, ezért a Budapest Airport nem lát üzleti lehetőséget a repülőtéri díjak egyoldalú csökkentésében. Ugyanakkor a repülőtér üzemeltető felajánlotta, hogy közösen vizsgálják meg az úgynevezett off-peak, azaz csúcsidőn kívüli kedvezmények, vagy például a csomagban értékesített utak részvevőinek a parkolási- és kiskereskedelmi kedvezmények lehetőségét.

Forrás: MTI
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza