Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Balatoni jégpálya nyílik Siófokon

Munkatársunktól, 2010. január 26. - kedd 15:37
Címkék: vendéglátás, sport
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Tizenöt-tizenhat centiméterre hízott kedd reggelre a Balaton jege Siófoknál, az önkormányzat ezért ingyenes korcsolyapályát jelölt ki, ahol csütörtöktől pályafelügyelettel és egészségügyi szolgálattal várják a vendégeket reggel nyolc órától sötétedésig.Kozma Ani sajtószóvivő elmondta, hogy az önkormányzat közhasznú munkásai már nekiláttak a hóeltakarításnak az Újhelyi strand mellett, a Kaáli Nagy Dezső utca végében kijelölt területen, ahol a vízi rendészet is megfelelőnek találta a jégvastagságot. Ha az időjárás nem szól közbe, a tervek szerint csütörtöktől mintegy kétezer négyzetméteren, folyamatos pályafelügyelet és egészségügyi szolgálat mellett korcsolyázhatnak, fakutyázhatnak vagy csúszkálhatnak a téli Balaton szerelmesei.

A pályakarbantartást és -felügyeletet a siófoki önkormányzat tulajdonában lévő, strandüzemeltető Balaton-parti Kft. végzi. A helyszínen forró tea, forralt bor és ennivaló is kapható lesz.

mti
Fakutyáznak a siófoki bányászüdülőbe beutalt dolgozók (1961)

A vízi rendészet felhívta a figyelmet, hogy kizárólag a kijelölt helyen szabad korcsolyázni. Különösen veszélyes ugyanis, hogy a helyenként már megfelelő vastagságú jeget hó borítja, ezért nem látni, esetleg hol túl vékony a jég, illetve hol vannak rianások. Fontos tudni, hogy kellő vastagságú jég esetén is tilos kikötőkben, veszteglőkben, éjszaka vagy korlátozott látási viszonyok között rámenni, illetve járművel ráhajtani a jégre.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza