Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Jacko emlékkoncert - visszajár a jegyár

Munkatársunktól, 2010. január 19. - kedd 16:32
Címkék: fogyasztóvédelem, vendéglátás, díj, panasz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Visszakapják a jegyük árát mindazok a nézők, akik elégedetlenek voltak az eredetileg Michael Jackson emléke előtt tisztelegni kívánó pénteki, szombati és vasárnapi magyarországi koncerttel, és erre vonatkozó igényüket bejelentik a fellépést szervező Juke Box Kft.-nél.A cég írásban és élőszóban egyaránt arról tájékoztatta az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesületet (OFE), hogy kártalanítanak minden elégedetlen fogyasztót - közölte Szép Gábor, az OFE szóvivője kedden. A pénteken Szegeden, szombaton és vasárnap pedig a fővárosban, a Syma csarnokban tartott koncert szervezői azt ígérték, hogy a show a tavaly elhunyt világsztár, Michael Jackson táncosait és vokalistáit vonultatja fel.

Az OFE hétfőn arról számolt be, hogy folyamatosan érkeznek hozzájuk felháborodott telefonok "a botrányba fulladt" Jacko - A Tribute to Michael Jackson koncerttel kapcsolatban. Több panaszos elmondása szerint nem a világhírű énekessel korábban együttműködő zenészek, vokalisták, táncosok léptek fel, és a jelmezek, díszletek, fényhatások, az imitátor előadása, összességében a teljes produkció kritikán aluli színvonalú volt. A fogyasztóvédelmi egyesület tájékoztatása szerint a felháborodott rajongókhoz a rendőrséget is ki kellett hívni. A Juke Box Kft. ugyanakkor - szintén közleményben - korábban azt tudatta, hogy "a sikeres előadásokat több ezer elégedett néző és felvételek sokasága bizonyítja".

mti
A moszkvai emlékkoncert jobb volt...

A cég hangsúlyozta: mint szervezők, a nemzetközi franchise feltételei szerint jártak el mind a kommunikációs kampánnyal, mind a lebonyolítással kapcsolatban, azaz azokat az információkat és kommunikációs anyagokat használták fel, amelyeket a show nemzetközi jogtulajdonosától kaptak. "Ebben szerepelt az is, hogy Michael Jackson eredeti táncosai és zenészei szerepelnek a show-műsorban. A Jacko-show-t végleges formájában az illetékes jogtulajdonos jóváhagyta, koreográfiáját pedig az a Mick Thomson készítette, aki Michael Jacksonnal dolgozott kilenc éven keresztül" - közölte előzőleg a szervező cég. Mint írták, a részleges változások a társulat magyarországi tartózkodása alatt váltak nyilvánvalóvá.

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület kommünikéjében az áll, hogy a Juke Box Kft. az info@danubiusmusic.com e-mail címre várja a fogyasztói bejelentéseket, majd legfeljebb 48 órán belül válaszol minden megkeresésre, és tájékoztatja a fogyasztókat a kártalanítás pontos módjáról és menetéről. Ehhez alapvetően az eredeti jegyet kell visszajuttatni a Broadway Ticket Hungary Kft. címére - 1134 Budapest, Hollán Ernő u. 10. -, a fenti e-mail címre pedig eljuttatni azokat a banki adatokat, amelyek a vételár visszafizetéséhez szükségesek.

Időközben csalás miatt nyomozást rendelt el a zuglói rendőrkapitányság a Michael Jackson Live Tribute koncerttel kapcsolatban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden. A kerületi rendőrkapitányság megkezdte az eset körülményeinek tisztázását - olvasható a rendőrség honlapján megjelent közleményben.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Ivett, 2019. június 23.

https://www.kerekparcity.hu/elektromos-pedelec-kerekpar...

Városi kerékpározás, kerékpárkülsők

Mária Ádám, 2019. június 21.

A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés