Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Jacko emlékkoncert - visszajár a jegyár

Munkatársunktól, 2010. január 19. - kedd 16:32
Címkék: fogyasztóvédelem, vendéglátás, díj, panasz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Visszakapják a jegyük árát mindazok a nézők, akik elégedetlenek voltak az eredetileg Michael Jackson emléke előtt tisztelegni kívánó pénteki, szombati és vasárnapi magyarországi koncerttel, és erre vonatkozó igényüket bejelentik a fellépést szervező Juke Box Kft.-nél.A cég írásban és élőszóban egyaránt arról tájékoztatta az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesületet (OFE), hogy kártalanítanak minden elégedetlen fogyasztót - közölte Szép Gábor, az OFE szóvivője kedden. A pénteken Szegeden, szombaton és vasárnap pedig a fővárosban, a Syma csarnokban tartott koncert szervezői azt ígérték, hogy a show a tavaly elhunyt világsztár, Michael Jackson táncosait és vokalistáit vonultatja fel.

Az OFE hétfőn arról számolt be, hogy folyamatosan érkeznek hozzájuk felháborodott telefonok "a botrányba fulladt" Jacko - A Tribute to Michael Jackson koncerttel kapcsolatban. Több panaszos elmondása szerint nem a világhírű énekessel korábban együttműködő zenészek, vokalisták, táncosok léptek fel, és a jelmezek, díszletek, fényhatások, az imitátor előadása, összességében a teljes produkció kritikán aluli színvonalú volt. A fogyasztóvédelmi egyesület tájékoztatása szerint a felháborodott rajongókhoz a rendőrséget is ki kellett hívni. A Juke Box Kft. ugyanakkor - szintén közleményben - korábban azt tudatta, hogy "a sikeres előadásokat több ezer elégedett néző és felvételek sokasága bizonyítja".

mti
A moszkvai emlékkoncert jobb volt...

A cég hangsúlyozta: mint szervezők, a nemzetközi franchise feltételei szerint jártak el mind a kommunikációs kampánnyal, mind a lebonyolítással kapcsolatban, azaz azokat az információkat és kommunikációs anyagokat használták fel, amelyeket a show nemzetközi jogtulajdonosától kaptak. "Ebben szerepelt az is, hogy Michael Jackson eredeti táncosai és zenészei szerepelnek a show-műsorban. A Jacko-show-t végleges formájában az illetékes jogtulajdonos jóváhagyta, koreográfiáját pedig az a Mick Thomson készítette, aki Michael Jacksonnal dolgozott kilenc éven keresztül" - közölte előzőleg a szervező cég. Mint írták, a részleges változások a társulat magyarországi tartózkodása alatt váltak nyilvánvalóvá.

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület kommünikéjében az áll, hogy a Juke Box Kft. az info@danubiusmusic.com e-mail címre várja a fogyasztói bejelentéseket, majd legfeljebb 48 órán belül válaszol minden megkeresésre, és tájékoztatja a fogyasztókat a kártalanítás pontos módjáról és menetéről. Ehhez alapvetően az eredeti jegyet kell visszajuttatni a Broadway Ticket Hungary Kft. címére - 1134 Budapest, Hollán Ernő u. 10. -, a fenti e-mail címre pedig eljuttatni azokat a banki adatokat, amelyek a vételár visszafizetéséhez szükségesek.

Időközben csalás miatt nyomozást rendelt el a zuglói rendőrkapitányság a Michael Jackson Live Tribute koncerttel kapcsolatban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden. A kerületi rendőrkapitányság megkezdte az eset körülményeinek tisztázását - olvasható a rendőrség honlapján megjelent közleményben.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Kovács Márton, 2019. szeptember 20.

betegojogi k.Debreceni nem csinált semmit...

Mit tehet a betegjogi képviselő?

Sándor Tünde, 2019. szeptember 17.

Tisztelt Cím !
Érdeklődnék, hogy milyen módon lehet csatlakozni a szociális bolthálóz...

Kisbolt, közért, szociális bolthálózat

Valeria Marco, 2019. szeptember 16.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés