Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Sztrájk - több busz csak óránként jár

Munkatársunktól, 2010. január 13. - szerda 09:56
Címkék: bkv, utazás, eljárás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Bár negyven buszvonalon megindult szerdán a közlekedés a sztrájk alatt, egyes járatok csak óránként vagy annál is ritkábban közlekednek. A vonatok minden vonalon járnak.Csak óránként jár a 63-as, a 170-es, a 178A és a 266A busz is, a 124-es pedig ennél is ritkábban, hatvan-kilencven percenként. A fontosabb járatok - így a 8-as, a 173-as - öt-tíz percenként közlekednek. Félóránként követik egymást a 30-as, az 57-es, a 95-ös, a 103-as, a 150-es, a 212-es és a 225-ös járatok, harminc-hatvan perces időközökkel közlekedik az 58-as és a 128-as busz.

Az öt villamosvonalon, ahol járnak a szerelvények, átlagosan tizenöt-húsz perces követési idővel kell számolni. A BKV tájékoztatása szerint a csak a Lehel út és Bécsi út között közlekedő 1-es villamos tizenöt percenként, a 2-es huszonöt percenként, a 6-os tíz-tizenöt percenként, a 47A harminc percenként, az 52-es pedig tíz-tizenöt percenként közlekedik.

mti
Egy átírt BKV tájékoztató tábla a Moszkva téren

Újabb buszvonalakon indult meg a közlekedés szerdán, a határozatlan idejű sztrájk második napján: reggel nyolc órakor már negyven busz- és hat villamosvonalon közlekedtek a járatok - közölte a BKV.

A buszok többsége teljes útvonalán közlekedik, a negyven járatból tizenegy jár rövidített vonalon. Ilyen a 8-as, a 66A, a 98-as, a 114-es, a 151A, a 173-as, a 180-as, a 256-os a 950A és a 990A járat. Nincs változás a villamosok közlekedésében, továbbra is öt vonalon járnak csak a szerelvények, jóval ritkábban, mint egy normál hétköznapon. Rövidített útvonalon, a Lehel út és a Bécsi út között közlekedik az 1-es villamos, az 52-es pedig csupán Kispest, a Határ út és a Nagysándor József utca között szállít utasokat.

Ezeken kívül jelenleg a 2-es, 6-os és a 47A villamosok járnak, utóbbi csak Budafok, Városház tér és a Bocskai út között közlekedik. Bár reggel elindult a 3-as, 41-es és 50-es villamos, de nem sokkal hat óra után ezeken a vonalakon is leállt a közlekedés.

A HÉV-, a metró- és a trolibuszvonalakon az első járatok üzemkezdetkor elindultak, és azóta is menetrend szerint közlekednek. Hétfőn a sztrájk hasonló időszakában csak huszonöt vonalon volt busz-, hat vonalon pedig villamosközlekedés.


MÁV-Start: a vonatok minden vonalon járnak

Minden vasúti vonalon menetrend szerint, pontosan járnak a szerelvények - mondta Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese szerdán reggel.

Tájékoztatása szerint Budapest környékén a BKV sztrájkja miatt a MÁV-Start Zrt. továbbra is többletvonatokat közlekedtet a Nyugati pályaudvar és Óbuda, valamint a Keleti és a Kelenföldi pályaudvar között. A többletvonatokon kívüli a MÁV-Start számos gyorsvonatot megállít Kőbánya-felsőn és a Ferencvárosi pályaudvaron is - mondta Both Ferenc.

Forrás: MTI
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

Mr. Dékány Endre, 2020. február 19.

Szüksége van sürgős kölcsönre pénzügyi problémájának megoldásához, valamint vállalkoz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza