Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Feketén szedett a parkolási pénz

Munkatársunktól, 2010. január 12. - kedd 16:42
Címkék: parkolás, díj, autó, csalás, eljárás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Jogosulatlanul jutott parkolási bevételhez a miskolci önkormányzat parkolási cége, a Régió Park Kft. az elmúlt év december 24-től ez év január 4-ig, amikor is ingyenes volt a parkolás a városban, ennek ellenére a parkolóórák elnyelték a forintokat, és még bizonylatot sem adtak ki - közölte Hircsu Ákos, a Szemléletváltást Miskolcon Egyesület (Szeme) elnöke kedden, sajtótájékoztatón.Az elmúlt év utolsó hetében ingyenes volt a parkolás Miskolcon, ám a parkolóórákon ezt nem tüntették fel, a szerkezetek elnyelték a forintokat, bizonylatot nem adtak, így adózatlan, vagyis fekete nyeresége keletkezett közvetve az önkormányzatnak, közvetlenül pedig parkolási cégének - mondta Hircsu Ákos.

A Szeme elnöke azt is közölte: miután Miskolcon mintegy százötven parkoló található, így vélhetően több százezer forint jogosulatlan bevétele származott a parkolási cégnek az ingyenes parkolási napokon.


Nyelték a pénzt

A Szemléletváltást Miskolcon Egyesület vizsgálja annak lehetőségét, hogy a miskolci parkolási rendszer ettől az esettől függetlenül is fennálló visszásságai miatt az Alkotmánybírósághoz fordul, hasonló határozatot remélve, mint amilyet a fővárosi parkolási rendszer kapcsán november 17-én hozott. Úgy vélik, hogy Miskolcon sokkal inkább átláthatatlan jogilag a parkolási helyzet, mint Budapesten - mondta Hircsu Ákos.

Forrás: MTI
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. február 24.

Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak l...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza