Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Lejárt kozmetikumokat kaptak a katonák

Munkatársunktól, 2010. január 08. - péntek 10:17
Címkék: ünnep, kozmetikum, szavatosság, eljárás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Lejárt szavatosságú gyógy- és kozmetikai készítményekkel lepték meg a Magyar Honvédség Petőfi laktanyájában a nyugállományú, illetve szociálisan rászoruló katonák családjainak egy részét karácsonykor.Többek között a gyomor és bélpanaszokra használatos orvostechnikai gélnek, a "kipróbálásra" felirattal ellátott kézbalzsamnak, valamint vitaminkészítményeknek is, amelyeket a Magyar Honvédség Petőfi laktanyájában a nyugállományú, illetve szociálisan rászoruló katonák családjainak egy része kapott karácsonyra, már lejárt a szavatossága


Hajukra kenhetik

A 2009. december 14-re meghirdetett csomagosztáson többen olyan ajándékokat kaptak, amelyeket a rajtuk lévő felirat szerint tavaly októberig, novemberig lehetett volna felhasználni. A honvédelmi tárca a laphoz érkezett panaszokról értesülve vizsgálatot indított az ügyben - olvasható a Magyar Nemzetben.

Forrás: ma.hu/fn.hu
 
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

szmá, 2010. január 10. - vasárnap 18:18

Csak így tovább! Meg is kell becsülni őket! Esetleg lejárt élelmiszerekből álló csomagot is kellett volna mellékelni, nem?! Akkor kívül-belül el lettek volna látva!

Kovács Gabriella, 2010. január 09. - szombat 16:51

Nekem meghalt az anyukám december 6-án. A családi ház most üres, de kicsit fűteni kell a gázkonvektorral és még a villanyt sem kapcsoltuk ki (csak a bojlert). Az átalánydíj fizetése helyett interneten keresztül jelentettem be a gázt, és elszámoló számlát kértem. A villanyszámlán még az apukám neve szerepel, ő 13 éve halt meg, de az áramfogyasztás mérő állását is szeretném havonta interneten beküldeni.

Kommentek

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

Mr. Dékány Endre, 2020. február 19.

Szüksége van sürgős kölcsönre pénzügyi problémájának megoldásához, valamint vállalkoz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza