Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Körözik a BKV informatikai igazgatóját

Munkatársunktól, 2009. december 09. - szerda 09:58
Címkék: bkv, eljárás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Országos körözést adott ki a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) a BKV Zrt. informatikai igazgatója ellen - írta szerdai számában a Népszabadság és a Magyar Nemzet, de az információt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a lapoknak a rendőri szerv szóvivője.A Fővárosi Közgyűlés BKV-t ellenőrző bizottságának ülésén szerdán elhangzott: a rendőrség kereste a BKV informatikai igazgatóját, aki azonban nem jelent meg, mert Ausztriában síelt és beteget jelentett. A bizottság tagjainak erre vonatkozó kérdéseire Székelyné Pásztor Erzsébet, a cég kommunikációs igazgatója azt válaszolta: beszélt az informatikai igazgatóval, aki úgy tájékoztatta, hogy valószínűleg az előzőleg megkapott "H1N1-oltástól lett rosszul".

A Népszava ugyancsak szerdai számában arról írt, az ellenőrző bizottság kikérdezné a BKV vezérigazgatója mellett az elmúlt tizenöt évben a vállalat élén állt minden elődjét. György István, a bizottság fideszes elnöke a lapnak azt nyilatkozta: nem kizárt, hogy "helyszíni szemlét", kihelyezett ülést tartanak a BKV-nál a testület következő, január 13-i ülésén. Ezen várhatóan meghallgatják a vállalat nemrég visszahívott felügyelőbizottsági és igazgatósági elnökeit is.

Rényi-Vámos Krisztinát és Sziebert Györgyöt pénteken vették őrizetbe, bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel, hűtlen kezeléssel és más bűncselekményekkel gyanúsítják őket. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság április óta nyomozott egy magánszemély feljelentése alapján. Az eljárás során bizonyítékokat találtak arra, hogy a Budapest Airport jogi igazgatója és korábbi helyettese kenőpénz fejében megrendelésekhez juttatott egyes ügyvédi irodákat, amelyek aztán az extraprofit egy részét visszafolyatták nekik.

Sziebert György és Rényi-Vámos Krisztina ártatlannak tartja magát, kettőjük közös jogi képviselője azt mondta, nincs abban semmi kivetnivaló, hogy egyik védence egy bevásárlóközpont parkolóházában átvett tízmillió forintot az egyik BKV-val szerződésben álló cég képviselőjétől, ez a pénz szerinte legálisan járt Sziebert Györgynek.

Forrás: MTI/Hírtv
 
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

J.A.E., 2009. december 18. - péntek 11:03

Azért reméljük, ha megtalálják, nem a Hiltonba viszik majd háziőrizetbe...

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza