Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Határzár a banki adósoknak

Munkatársunktól, 2009. november 25. - szerda 13:23
Címkék: bank, ellenőrzés, hitel
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az ukrán határőrség eddig több mint hatszáz banki adóstól tagadta meg a külföldre utazást a pénzintézetek által kezdeményezett bírósági eljárások nyomán - közölte szerdán az Ukrán Állami Határőrszolgálat illetékese.Jurij Sztrizsak, a határőrség elemző központjának vezetője elmondta, hogy a határőrizeti szervek a jövőben sem engedik ki az országból azokat az ukrán állampolgárokat, akik nem törlesztik a bankoknál lévő hiteladósságaikat. Mint kifejtette, a határőrök annak az idén októberben kiadott elnöki rendeletnek megfelelően járnak el, amely az ukrán bankrendszer stabilitásának helyreállításáról intézkedik. Közlése szerint a banki adósokkal szembeni utazási korlátozást csak azután szüntetik meg, hogy teljesítették hiteltörlesztési kötelezettségeiket - adta hírül a proua.com internetes ukrán hírportál.

MTI
Majd utazhat, ha törlesztett

Sztrizsak közölte, hogy a határőrség mostanáig 3,5 ezer olyan bírósági végzést kapott, amely megtiltja a hiteladósok külföldi utazását. Jóllehet a határvédelmi szervekhez naponta félszáznál is több hasonló bírósági határozat érkezik, kizárólag azokat a személyeket fordítják vissza a határról, akikkel szemben hatályos bírósági végzés van érvényben - hangsúlyozta.

Ukrajnában külföldi utazási tilalom alá esnek azoknak a vállalatoknak a vezetői is, amelyeknél bérhátralék halmozódott fel az alkalmazottakkal szemben. A bíróságok korlátozhatják a többi között a gyermektartási kötelezettségeiket nem teljesítő szülők és a közlekedési bírságok befizetését elmulasztó autósok külföldi utazását is.

Forrás: MTI
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2009. november 26. - csütörtök 08:22

Ha már azt hiszi az ember, hogy eget verőbb baromságot senki nem tud kitalálni annál ami van akkor a miniszter urak, bankok, szolgáltatók, stb. mindig kitalálnak valamit. Bár a részletek a cikkből nem derülnek ki, de mondja meg már valaki, hogy 100.000 vagy akár 1.000.000-ért ki fog külföldre szökni? Lassan ott is de nálunk is minden keresőképes fenn lesz a tiltottak listáján hála a miniszter urak leszarom az állampolgárokat hozzáállásának és a vérszívó, telhetetlen bankoknak és szolgáltatóknak.

obsitos, 2009. november 25. - szerda 20:59

Végre, egy ország, amely az adósok börtöne ! ott is egy Hölgy kénytelen rendet vágni a nekivadult polgárokkal, tulajdonosokkal szemben!!!!!!!!!!!!

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza