Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Újabb támogatás díjhátralékosoknak

Munkatársunktól, 2009. november 02. - hétfő 15:45
Címkék: áram, díj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Eddig mintegy tizenötmillió forintot osztott ki a Magyar Vöröskereszt a Démász Zrt. területén olyan rászoruló fogyasztóknak, akik elmaradtak a villamos energia díjának fizetésével - közölte a szervezet Bács-Kiskun és Pest megyei igazgatójaHorváth László, a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun megyei igazgatója elmondta, hogy a szeptemberben, "Együtt egy biztonságosabb jövőért" címmel indult programra négyszázhuszonhárom pályázat érkezett, ezek közül kétszázegyet támogattak 9,7 millió forint értékben. Egy település kivételével az összes helyről érkezett kérelem - jegyezte meg.

Török László, Pest megyei igazgató azt közölte: a kétszázhuszonkilenc beérkezett kérelemből hatvanöt tudtak támogatni, 5,1 millió forint értékben.

A megyei igazgatók tájékoztatása szerint a legtöbb kérelem városokból érkezett, a kérelmezők között sok a nagycsaládos és a kisnyugdíjas. A legtöbb nyertes pályázó család esetében - mint mondták - az egy főre eső jövedelem nem éri el a harmincezer forintot.


Százötvenezerig igényelhető a támogatás

Polacsek Györgyi, a Magyar Vöröskereszt országos szakmai vezetője közölte: a program célja a villany kikapcsolásának megelőzése, illetve az áramszolgáltatásba való visszakapcsolás. A 2010 augusztusáig futó program keretében 149 millió forintot osztanak szét Bács-Kiskun megyében és Pest megye déli részén.

Az igényelhető támogatás maximum összege százötvenezer forint, ez magában foglalhatja a visszakapcsolással járó költségeket is. Pályázni a jövő év augusztus 31-ig lehet.

Forrás: MTI
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Juhász Andrea, 2011. április 21. - csütörtök 18:45

Szeretnék segítséget kérni, mivel egyedül nevelem 5 gyermekemet. Kikapcsolták a villanyom.Most jutott tudomásunkra egy megoldás , az előfizető mérő de a jövedelmemből adódóan nem tudom ezt fizetni. Kérem segítségüket, mivel nem tudok kilábalni a problémából.A 12 havi számlát kellene kifizetnem, de az 170000 azaz százhetvenezer forint és havi jövedelmem a családi pótlékból j származik ami 94000ft azaz kilencven négyezer forint.Kérem segítsenek valamiben, várom válaszukat , ha kérdéseik vannak kérem erre az email címre írjanak .Várjuk gyors válaszukat. Köszönettel:Juhász Andrea .Jánoshalma

varga lászlo, 2010. január 31. - vasárnap 11:32

hajdubiharmegyéböl nagyrábérol az eon-hoz tartozok atol fügetlenül én pájázhatok

Kommentek

Sanchez, 2020. június 06.

Ha sürgõs hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 doll...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza