Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Újabb támogatás díjhátralékosoknak

Munkatársunktól, 2009. november 02. - hétfő 15:45
Címkék: áram, díj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Eddig mintegy tizenötmillió forintot osztott ki a Magyar Vöröskereszt a Démász Zrt. területén olyan rászoruló fogyasztóknak, akik elmaradtak a villamos energia díjának fizetésével - közölte a szervezet Bács-Kiskun és Pest megyei igazgatójaHorváth László, a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun megyei igazgatója elmondta, hogy a szeptemberben, "Együtt egy biztonságosabb jövőért" címmel indult programra négyszázhuszonhárom pályázat érkezett, ezek közül kétszázegyet támogattak 9,7 millió forint értékben. Egy település kivételével az összes helyről érkezett kérelem - jegyezte meg.

Török László, Pest megyei igazgató azt közölte: a kétszázhuszonkilenc beérkezett kérelemből hatvanöt tudtak támogatni, 5,1 millió forint értékben.

A megyei igazgatók tájékoztatása szerint a legtöbb kérelem városokból érkezett, a kérelmezők között sok a nagycsaládos és a kisnyugdíjas. A legtöbb nyertes pályázó család esetében - mint mondták - az egy főre eső jövedelem nem éri el a harmincezer forintot.


Százötvenezerig igényelhető a támogatás

Polacsek Györgyi, a Magyar Vöröskereszt országos szakmai vezetője közölte: a program célja a villany kikapcsolásának megelőzése, illetve az áramszolgáltatásba való visszakapcsolás. A 2010 augusztusáig futó program keretében 149 millió forintot osztanak szét Bács-Kiskun megyében és Pest megye déli részén.

Az igényelhető támogatás maximum összege százötvenezer forint, ez magában foglalhatja a visszakapcsolással járó költségeket is. Pályázni a jövő év augusztus 31-ig lehet.

Forrás: MTI
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Juhász Andrea, 2011. április 21. - csütörtök 18:45

Szeretnék segítséget kérni, mivel egyedül nevelem 5 gyermekemet. Kikapcsolták a villanyom.Most jutott tudomásunkra egy megoldás , az előfizető mérő de a jövedelmemből adódóan nem tudom ezt fizetni. Kérem segítségüket, mivel nem tudok kilábalni a problémából.A 12 havi számlát kellene kifizetnem, de az 170000 azaz százhetvenezer forint és havi jövedelmem a családi pótlékból j származik ami 94000ft azaz kilencven négyezer forint.Kérem segítsenek valamiben, várom válaszukat , ha kérdéseik vannak kérem erre az email címre írjanak .Várjuk gyors válaszukat. Köszönettel:Juhász Andrea .Jánoshalma

varga lászlo, 2010. január 31. - vasárnap 11:32

hajdubiharmegyéböl nagyrábérol az eon-hoz tartozok atol fügetlenül én pájázhatok

Kommentek

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

REMY FINK, 2020. január 09.

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Szüksége van valamilyen hitelre vagy finanszírozásra? ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza