Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fogyasztóvédelemről verselnek a diákok

Munkatársunktól, 2009. október 30. - péntek 09:59
Címkék: képzés, fogyasztóvédelem
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Novella és vers kategóriában pályázhat a tizennégy-tizennyolc év közötti korosztály a fogyasztóvédelem szempontjából kiemelkedően fontos, illetve figyelemfelkeltő írásokkal.A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) által kiírt pályázat leadási határideje 2010. január 31. Az alkotások tárgya lehet minden, ami a fogyasztóvédelem szempontjából kiemelkedően fontos illetve figyelemfelkeltő - közölte a FEOSZ csütörtökön.

A kiírás szerint a formai elvárások a következők: Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, szimpla sorköz, 2,5-ös margó. A novella maximális terjedelme öt oldal lehet.

A szervezők azt kérik, hogy a pályaműveken a versenyzők tüntessék fel nevüket, címüket, középiskolájuk és szakvezető tanáruk nevét, valamint életkorukat. A pályázatra beküldött írásokat fogyasztóvédelmi szakemberekből álló zsűri bírálja el, mindkét kategóriában a három legjobban sikerült alkotást díjazzák. Külön elismerésben részesül az a szakvezető tanár, akinek a legtöbb diákja vesz részt a pályázaton. Az eredményhirdetés 2010. március 6-án lesz.

MTI
Három hónapig fogadják a pályaműveket

Az alkotásokat a résztvevő tanulók iskoláitól összesítve kérik eljuttatni e-mailben a muller@feosz.hu címre, illetve postai úton a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének címére: 1012 Budapest, Logodi u. 22-24.

Forrás: MTI
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza