Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fogyasztóvédelmi fotópályázat fogyasztóknak

Munkatársunktól, 2009. október 19. - hétfő 09:56
Címkék: fogyasztóvédelem, díj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Napjaink fogyasztói társadalmának karakteres vonásait, előnyös és árnyoldalait, humoros, groteszk vagy megdöbbentő jellegzetességeit bemutató fotókat várnak a Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete (FME) és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) által közösen meghirdetett Így fogyasztunk mi című országos fogyasztóvédelmi fotópályázatra és kiállításra.Forrás: photos.com
A szervezők elsősorban arra kíváncsiak, hogyan látják a profi és amatőr fotósok napjaink fogyasztói kultúráját - vásárláskor az alkotók elsősorban az egyént vagy a fogyasztó tömeget szemlélik-e. A pályázattal szeretnék felhívni a figyelmet a mindennapi fogyasztóvédelemre, legyen szó vásárlásról vagy reklamációról. A jelentkezési lapot és a fekete-fehér vagy színes pályaműveket november 15-ig kell beküldeni postán és elektronikus úton is. Minden versenyző legfeljebb öt képpel vagy egy maximum öt fotóból álló sorozattal nevezhet. A beérkezett műveket a kiírók, a sajtó és a szakma képviselőiből álló három tagú szakmai zsűri értékeli. Az első három helyezett, a közönség- és különdíjas alkotás komoly pénznyereményben részesül, amelyek ünnepélyes átadása a pályaművekből rendezett kiállítás megnyitóján, december 14-én lesz.

A fogyasztóvédelmi fotópályázat részleteit, a jelentkezés feltételeit és a jelentkezési lapot az érdeklődők megtekinthetik a szervezetek honlapjain (www.nfh.hu és www.fome.hu).

Forrás: MTI
 
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

REMY FINK, 2020. január 09.

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Szüksége van valamilyen hitelre vagy finanszírozásra? ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza