Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Tokaj és Szerencs a IV. Coop Rally-n

2009. szeptember 16. - szerda 07:12
Címkék: szupermarket, sport, élelmiszer, alkohol
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A minőségi magyar termékeket népszerűsítő Coop Rally szeptember 17-én indul. A második nap indító helyszínei, a Tokaj Kereskedőház Zrt., illetve a Szerencsi Bonbon Kft. A. két cég házigazdáival riport is készültTokaj Kereskedőház Zrt. - Dr. Kiss István, vezérigazgató

A IV. Coop Rally második napjának első helyszíne, idén Tokaj lesz. A program kapcsán kérdeztük Dr. Kiss Istvánt, a Tokaj Kereskedőház Zrt., vezérigazgatóját.

- A Tokaj Kereskedőház, a Tokaji borvidék legnagyobb résztvevője, állami tulajdonban lévő vállalat, amely a teljes termés egyharmadát viszi piacra. A Coop Rally tokaji állomása a világörökség részét képező pincesor egyik díszes tagja, a legszebb pince hegyalján, méretét tekintve közepesen nagynak tekinthető.

Fogyasztók
Dr. Kiss István

Amiről híresek vagyunk a Tokaji aszú, a szamorodni, illetve a késői szüretelésű borok. Az aszúkra vagyunk a legbüszkébbek, a Tokaji márkanév azt gondolom, Magyarországon jól ismert. Szeretnénk elérni, hogy változzon az a sztereotip hozzáállás, miszerint a Tokaji csak az ünnepek bora, és egy kicsit elfordítsuk abba az irányba, hogy két tokaji borunk van: egy a száraz bor, ami a mindennapok bora és az édes bor, ami az ünnepek bora. - nyilatkozta Kiss István.

Forrás: Fogyasztók
"A Coop nagyon fontos számunkra. Olyan kiterjedt bolthálózatról van szó, amely egész Magyarországot lefedi és jóformán nincs is olyan hely, ahol a vásárlók ne találkoznának termékeinkkel, a Coop-on keresztül. Szívesen vettük a felkérést, hogy helyszínadóként vegyünk részt a Rally-n. Szerintem fontos, hogy a partnerek és egyéb üzletfelek is találkozzanak a tokaji borral, megismerjék hol és milyen körülmények között készítjük. Helyszínként először veszünk részt és indulunk is a versenyen, amire ügyességi játékkal és pincelátogatással készülünk. Azt gondolom, hogy a kezdeményezésnek a kikapcsolódás mellett összekovácsoló ereje is van, az indulóknak pedig kihívást is jelent."

Az interjút az alábbi linken tekintheti meg. Szerencsi Bonbon Kft. - Takács István, ügyvezető


A program második napjának helyszíne, Szerencs. A Szerencsi Bonbon Kft-ről és a Coop Rally-ról kérdeztük a házigazdát, Takács Istvánt, a Szerencsi Bonbon Kft., ügyvezetőjét.

- A szerencsi csokoládégyártás több mint kilencven éves múltra tekint vissza. A régi csokoládégyár jó pár éve megszüntette a termelést. Végül, hogy az elmúlt évtizedek során felhalmozódott tudás ne menjen veszendőbe, úgy döntöttük mi folytatjuk az édességyártást.

Fogyasztók
Takács István

A legfontosabb és alapvető küldetés az, hogy a szerencsi csokoládégyártási tradíciók ne menjenek feledésbe, továbbra is tudják azt a fogyasztók, hogy Szerencsen csokoládét gyártanak és az nem akármilyen édesség. A szerencsi édesség mindig szeretett és elfogadott terméke volt a magyar édességgyártásnak.

Forrás: Fogyasztók
Nagyon vigyázunk a minőségre és a hagyományokra: a régi receptek alapján állítjuk elő az édességeinket. Reméljük, hogy ez az ismertség és elfogadottság megmarad és erősödik majd a későbbiekben is. - mondta el Takács István. "A Coop, az ország egyik legnagyobb kereskedelmi vállalata és büszkék vagyunk arra, hogy elfogadott minket partnernek és lehetővé tette számunkra, hogy saját márkás terméket állítsunk elő. Örülünk, hogy a zempléni tájjal és a szerencsi édességgyártással megismerkedhetnek a rally résztvevői és büszkék vagyunk rá, hogy Szerencs is fogadóállomás lesz, lehetőséget adva egy kis vendéglátásra." - fűzte hozzá az ügyvezető.

Az interjút az alábbi linken tekintheti meg. 
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Coop weboldal

Kommentek

Kovácsné Heffler- Foltányi Emma, 2019. augusztus 23.

Intrum Justitia zrt. 2002 óta vezetgeti a már visszafizetett kölcsönöm 2015.08 20-án lejárt a...

Behajtó cégek és a család

Kovácsné Heffler- Foltányi Emma, 2019. augusztus 23.

Intrum Justitia zrt. 2002 óta vezetgeti a már visszafizetett kölcsönöm 2015.08 20-án lejárt a...

Behajtó cégek és a család

Kovácsné Heffler- Foltányi Emma, 2019. augusztus 23.

Intrum Justitia zrt. 2002 óta vezetgeti a már visszafizetett kölcsönöm 2015.08 20-án lejárt a...

Behajtó cégek és a család

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés