Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Pick Szeged és Alföld Pro-Coop a Coop Rally-n

2009. szeptember 15. - kedd 09:02
Címkék: szupermarket, sport, élelmiszer
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Coop Rally első két helyszíne a Pick Szeged Zrt. és az Alföld Pro-Coop Zrt. A két magyar vállalat házigazdáival készített riportokat és kisfilmeket lent tekintheti meg.Pick Szeged Zrt. - Kovács László, vezérigazgató

A IV. Coop Rally indító helyszíne idén a Pick Szeged Zrt. lesz. Ennek kapcsán kérdeztük Kovács Lászlót, a vállalat vezérigazgatóját.

Forrás: coop
- Minőség és magyarság ez két nagyon fontos dolog. A Pick életében - azon kívül, hogy tradicionális termék - a minőség mindig főszerepet játszott, ezt bizonyítják a száznegyven év alatt elért eredmények és elismerések. 1935-ben a világkiállításon már első díjat kapott a Pick terméke, napjainkban pedig szinte valamennyi kategóriában meghatározó szerepet játszik, amikor minőségről beszélünk. Az elmúlt időszakban szaláminkat, mint hungarikumot könyvelte el a magyar fogyasztó. A szalámi száznegyven évvel ezelőtt egy meghatározott receptúra és technológia alapján készült és nem kis büszkeséggel elmondható, hogy ez a receptúra ma is ugyanúgy működik - nyilatkozta a vezérigazgató. A Pick és Coop együttműködése több tízéves kapcsolatra vezethető vissza, és ma a Pick számára a Coop egy meghatározó üzleti partner, akinek filozófiája is azonos a miénkkel. Örömmel tettünk eleget annak a felkérésnek, hogy a IV. Coop Rally indító helyszínét Szeged rendezze meg. A versenyt jó kezdeményezésnek tartom, nagyon jó formája a szállítókkal való kapcsolattartásnak és az együttműködések erősítésének. Először veszünk részt a futamon, mint helyszín, ezért nagyon igyekszünk, hogy az elvárásoknak meg tudjunk felelni. Kollégáink indulnak a rally-n, fontos számunkra a jó szereplés, de úgy gondolom, hogy maga a jelenlét a legfontosabb. - mondta Kovács László.

Az interjút az alábbi linken tekintheti meg:

 
Alföld Pro-Coop Zrt. - Vágóné Balla Eszter, vezérigazgató

A IV. Coop Rally második helyszíne idén az Alföld Pro-Coop Zrt. lesz. Ennek kapcsán kérdeztük Vágóné Balla Esztert, az Alföld Pro-Coop Zrt., vezérigazgatóját.

Forrás: coop
- Azt gondolom, hogy az Alföld Pro-Coop Zrt., a maga közel 23 milliárd forintos nettó árbevételével, a Coop üzletlánc egyik meghatározó szereplője. Működésünk hét megyére terjed ki, közel ötszáz kiskereskedelmi egységet látunk el áruval és szervezzük a kereskedelmi folyamatokat. - nyilatkozta a vezérigazgató. Megteremtettük annak feltételeit, hogy a szárazárun kívül a friss árut is korszerű, logisztikai háttérrel rendelkező raktárból lássuk el. A vállalatnak jelenleg százhetven dolgozója van, ezzel a térség egyik meghatározó vállalkozása. Nagy hangsúlyt fektetünk a logisztikai rendszerünk fejlesztésére, az országban az elsők között valósítottuk meg a rádiófrekvenciás, vonalkódos raktár-irányítási rendszert. Azt gondolom, hogy egy magyar üzletláncnak, az üzleti érdeken túl felelőssége is, hogy felkarolja és minden segítséget megadjon a hazai termékeknek és a hazai termelőknek. Azért fontos, hogy a magyar termékek az üzletek polcaira kerüljenek, mert ezzel munkahelyeket tudunk megtartani és teremteni. - fűzte hozzá a vezető.

A Coop Rally-t egy nagyon jó  kezdeményezésnek tartom, a kezdetektől részt veszünk benne. Örömmel vettük a felkérést, hogy mi legyünk a IV. Coop Rally egyik állomáshelye, készülünk a vendégek fogadására és mindenkit nagy szeretettel várunk. - nyilatkozta Vágóné Balla Eszter.

Az interjút az alábbi linken tekintheti meg.
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Coop weboldal

Kommentek

Kovácsné Heffler- Foltányi Emma, 2019. augusztus 23.

Intrum Justitia zrt. 2002 óta vezetgeti a már visszafizetett kölcsönöm 2015.08 20-án lejárt a...

Behajtó cégek és a család

Kovácsné Heffler- Foltányi Emma, 2019. augusztus 23.

Intrum Justitia zrt. 2002 óta vezetgeti a már visszafizetett kölcsönöm 2015.08 20-án lejárt a...

Behajtó cégek és a család

Kovácsné Heffler- Foltányi Emma, 2019. augusztus 23.

Intrum Justitia zrt. 2002 óta vezetgeti a már visszafizetett kölcsönöm 2015.08 20-án lejárt a...

Behajtó cégek és a család

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés