Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Az Apple szerint külső behatás miatt robbanak az iPhone-ok

2009. augusztus 29. - szombat 10:06
Címkék: műszaki cikk, telefon, egészség, panasz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Semmi jele, hogy az akkuk túlmelegedése miatt robbant volna fel néhány iPhone képernyője a közelmúltban; a franciaországi eseteket "külső behatás" okozta - közölte pénteken a készüléket gyártó Apple Inc.


A technikai óriás a francia hírügynökségnek eljuttatott közleményében saját vizsgálataira hivatkozva leszögezte, hogy az iPhone-ok képernyőjének törését eddig minden esetben "külső erő" okozta.

Tíz francia iPhone-tulajdonos jelentette be az utóbbi időben, hogy mobilja képernyője érthetetlen okból felrobbant vagy összetört. Ezek közül egy augusztus közepén történt eset azért kavart vihart, mert egy kamasz állítólag akkor szenvedett szemsérülést, amikor okostelefonja felrobbant.

Forrás: MTI

Külső behatásra hivatkoznak


Hervé Novelli,francia fogyasztóvédelmi miniszter pénteken az Apple illetékesével való találkozás után kijelentette: a cég első vizsgálati eredményei szerint nem hibás akkumulátor vezetett a robbanásokhoz, "valamilyen előzetes ütődés törte össze a képernyőket". Mint mondta: a károsult fél a szemsérülést okozó készüléket mindeddig nem volt hajlandó az Apple szakértőinek rendelkezésére bocsátani, ezért nem tudták tisztázni, mi okozta a balesetet. Az Apple már 26 millió iPhone-t és 200 millió iPodot adott el világszerte.

Forrás: MTI
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mária Ádám, 2019. július 18.

A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Lakatos Tünde, 2019. július 14.

Sürgős hitelre van szüksége, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit. Ajánlunk kölcsönöket...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Lakatos Tünde, 2019. július 14.

Sürgős hitelre van szüksége, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit. Ajánlunk kölcsönöket...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés