Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Lehúzás kamu nyereménnyel

Munkatársunktól, 2009. március 18. - szerda 14:12
Címkék: átverés, díj, telefon
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Gratulálunk, Ön egy három millió forinttal feltöltött bankkártyát nyert az egyik pénzintézet sorsolásán! - kapta a telefont tegnap egy egri hölgy. A kecsegtető összeg azonban csak a csaló ígéretében létezett. - tudósít a Heol.


Forrás: photos.com
A telefonáló a nyeremény átvételének feltételeit is ismertette a „nyertessel”. Ezek szerint a hölgynek harmincezer forint értékben kellett mobiltelefonhoz feltöltőkártyát vásárolni az egyik szolgáltatótól, majd azok azonosítóit lediktálni a hívónak. A nő a nyeremény reményében ennek eleget is tett, ám a millióknak persze nyomát sem látta.

Az ügyben az Egri Rendőrkapitányság indított eljárást. Mint azt Soltész Bálint r. százados, rendőrségi sajtószóvivő elmondta, Heves megyében máskor is történt már ehhez hasonló eset. A rendőrség ezúton is kéri a lakosságot, hogy ne hagyják magukat ilyen trükkökkel rászedni.

Forrás: Heol
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Advenced Call Manager, 2011. június 03. - péntek 19:17

Vannak okos telefonok csak egy progi kell hozzá REJTETT SZÁMOT ÉSZRE SEM veszem mert egyszerüen a porgi ledobálja a hívót .Beállítható még rámenős udvarló , fenyegető agyalágyultak számai stb... Pl hétvégén csak a családnak vagyok elérhető stb . Ki sem cserög a telóm. Fő a nyugalom emberek :) A rámenős zaklató majmokat pedig ide kell feltenni .. http://whocallsme.com/ Telszámot a net világában kell regisztrálni hogy tudjuk van még egy "pluszbeteg" :D

MinnieMorris, 2011. június 03. - péntek 19:03

Engem ma hívtak ilyen célzattal, egy telefonszolgáltató nevében. "1.300.000 Ft-ot nyertem", mondta a telefonáló és persze nekem is feltöltőkártyát kellett volna vásárolnom, hogy átvehessem a bankkártyát, amit állításuk szerint 2 órán belül leszállítottak volna nekem és cserébe ~20 000 Ft értékű feltöltő kártyát kellett volna vásárolnom, amit a nyereményátvételkor át kellett volna adnom. Kicsit belezavarodott az illető, mert először azt mondta, hogy a kiszállítás díját nekem kell fizetni, az említett kártyákkal, aztán pedig már azt mondta, hogy amikor átveszem, kifizetik nekem a ~20 000 Ft-t. Amikor leráztam, még utána is hívogatott természetesen rejtett számról. Mindenki figyeljen oda! NE DŐLJETEK BE AZ ILYEN KAMU NYEREMÉNYEKNEK!

Bettke, 2010. január 18. - hétfő 19:07

Ezzel engem is meszivattak én egy 20ast buktam!

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza