Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Nyuszika! Van aláírási címpéldányod?!

Kata, 2009. március 05. - csütörtök 14:33
Címkék: posta, átverés, ügyintézés, panasz, reklamáció
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Miután ellenőriztem az "Értesítés hivatalos irat érkezéséről A/1. minta" nyomtatványt, még dühösebb lettem. Az ügyintéző által kért aláírási címpéldány ugyanis sehol nem szerepel a feltételek között…Nemrégiben céget alapítottunk, amit korábbi vállalkozásunk telephelyére jelentettünk be. Amint ilyenkor szokás, hamar megtalált bennünket az APEH, hivatalos iratot hozott tőlük a postás, munkaidőben.

A szakember, ahelyett, hogy kezünkbe adta volna a borítékot (hiszen munkaidőben érkezett!) egyszerűbbnek látta, értesítést hagyni róla, levélszekrényünkben. Azt azért előzékenyen jelezte a formanyomtatványon, hogy február harmincadikán (sic!) ismét megkísérli a kézbesítést.

Március másodikán aztán újabb értesítést hagyott a postaládában, ezért elmentem a Budapest XI. kerületében található, Vásárhelyi Pál utcai postahivatalba, átvenni az akkorra igencsak időszerűvé váló levelet.

Cégünk ügyvezetője a formanyomtatvány útmutatásai szerint céges meghatalmazást írt nekem, az APEH üzenetéhez azonban így sem juthattam hozzá. Hosszas várakoztatás után az ügyintéző kisasszony ugyanis kiszúrta: a számos szükséges igazolás közül egy hiányzik: nem csatoltunk aláírási címpéldányt, két tanú szignójával. Fejemet lehajtva ballagtam ki a postáról, mielőtt újra megnéztem volna az „Értesítés hivatalos irat érkezéséről A/1. minta” nyomtatványt. Miután pedig ellenőriztem a millió számra alkalmazott cetlit, még dühösebb lettem. Az ügyintéző által kért aláírási címpéldány ugyanis sehol nem szerepel a feltételek között… 

Forrás: Fogyasztók


Forrás: Fogyasztók

 


Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Zollye, 2009. március 11. - szerda 11:37

A vicces az, hogy ha a megadott címen van valaki, annak csont nélkül odaadja a postás a levelet, mindegy hogy ki az. Egyszer a nálunk dolgozó villanyszerelő vette át az apeh levelét :-)

Vilmosla, 2009. március 06. - péntek 15:53

Sajnos velünk is így volt. Az APEH igazán tehetne valamit, hogy szegény ügyfeleit ne hergeljék tovább ilyen marhaságokkal. A posta 120%-os önbiztosításán kívül talán vannak egyéb szempontok is.

Anett, 2009. március 06. - péntek 12:39

Nekem le kellett adnom a postán a cégkivonatot,aláírási címpéldányt,hogy átvehessem a céges leveleimet,amik a saját címemre jönnek.Nem kaptam vissza a benyújtott ,eredeti dokumentumokat!

Kommentek

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés