Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

E.ON: újabb áramkimaradás

Munkatársunktól, 2009. február 10. - kedd 10:44
Címkék: áram, szolgáltató, reklamáció
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Jelenleg nyolcvankilenc településen, huszonháromezer fogyasztónál szünetel az áramszolgáltatás a Bakonyban a viharos szél és a hó miatt - közölte az E.ON energiaszolgáltató.


A vállalat szakemberei feszített tempóban dolgoznak az áramszolgáltatás helyreállításán Veszprém, Győr-Moson-Sopron és Fejér megyében - írták a közleményben. A helyenként orkán erejű szél (90-105 km/h) és a tapadó hó miatt több helyen megrongálódott az elektromos hálózat, vezetékek szakadtak le. Az áramszolgáltató szakemberei éjszaka óta dolgoznak a terepen, folyik a műszaki kárfelmérés és a helyreállítás. A társaság felvette a kapcsolatot a katasztrófavédelemmel, átcsoportosított erőforrásokat, és dolgozik azon, hogy minél előbb helyreálljon a folyamatos szolgáltatás az érintett fogyasztóknál.

Forrás: MTI

Aggregátorokkal biztosítják több száz lakás áramellátását

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője hétfőn reggel tájékoztatott, hogy több helyen áramkimaradások vannak az országban. Szentes György délelőtti összesítése szerint Komárom-Esztergom megye három településén - Csatkán, Bakonybánkon és Vérteskéthelyen - nincs áram, mert kidőlt fák leszakították a vezetéket. Részleges áramkimaradás van Ászáron, Tatán, Kisbéren és Szákszenden. Győr-Moson-Sopron megyében az áramszünet négy települést érint: Pázmándfalut, Mindszentpusztát, Jánossomorját és Tényőt. Szintén több helyen van áramszünet Fejér és Veszprém megyében - közölte korábban a szóvivő.

A viharos szél és a hóátfúvások miatt mintegy hetven alkalommal kellett kivonulniuk a tűzoltóknak Veszprém, Győr-Moson-Sopron és Fejér megyében. Az esetek többségében kidőlt fa és leszakadt ágak okozta károkat kellett elhárítani. Hasonló számban vonultak ki a tűzoltók közúti balesetekhez, felborult autók, árokba csúszott kamion miatt.

A közlemény szerint az üzemzavar a legtöbb helyen már megszűnt, a társaság mindent megtesz azért, hogy az utolsó húsz településen, így a kritikus területnek számító Ajka körzetében is minél előbb elérhető legyen a folyamatos szolgáltatás. A szolgáltató ideiglenes megoldásként több aggregátort is üzembe helyez a lakossági fogyasztók áramellátásának biztosítására.

Forrás: MTI
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mária Ádám, 2019. június 25.

A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Ivett, 2019. június 23.

https://www.kerekparcity.hu/elektromos-pedelec-kerekpar...

Városi kerékpározás, kerékpárkülsők

Mária Ádám, 2019. június 21.

A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés