Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Lehet, hogy mégsem az első száz nyert?

K.I., 2009. február 09. - hétfő 14:42
Címkék: gáz, átverés, internet, reklamáció, szolgáltató, ügyfélszolgálat
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Tigáz ügyfélszolgálatán online reklamáltam, amire az volt a válasz, hogy nagyon sok volt a jelentkező és nyilván a két regisztráció között "lecsúsztam" az első százról. Biztos elkerülte figyelmüket, hogy én regisztráltam előbb, és csak azután a lányom, akit 69-es sorszámmal el is fogadtak.


Azt hiszem levelemmel nem érek el semmit, de azért leirom panaszomat. 2008. október elején TIGÁZ meghirdette "Váltson távszámlára" promócióját. Október 20-tól lehetett regisztrálni és az első száz regisztráló nyert. Lányommal egymás után regisztráltunk, én először utána ő. Ezt bizonyítani tudom a visszaigazolásokkal. Az enyémet 12:08:47-kor aktiválták, lányomét 12:08:50-kor. Lányom értesitést kapott, hogy gratulálnak neki bekerült az első százba. Nekem semmi!

Tigáz ügyfélszolgálatánál online rekla-máltam, amire az volt a válasz, hogy nagyon sok volt a jelentkező és nyilván a két regisztráció között "lecsúsztam" az első százról. Gondoltam, biztos elkerülte figyelmüket, hogy én regisztráltam elsőnek (lányomat 69-es sorszámmal fogadták el). Ezért levelet írtam a Marketing osztálynak, amiben leirtam az előbbieket és megkérdeztem, hogy 69 előtt 101 vagy 102 van-e, hogy így lecsúsztam? Lehet, hogy mégsem az első száz nyert? Akkor miért igy hirdették? Mellékelten elküldtem az aktiválások visszaigazolását is ajánlott levélben (december közepén). Most február hatodika van, de még csak válaszra sem méltattak. Lehet hogy valami sántít az egész körül?
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

féreg, 2009. február 24. - kedd 15:00

Ne feledjétek soha! Magyarország-Agyarország BULI AZ ÉLET!!!

K.J., 2009. február 09. - hétfő 22:31

Bizony sántít valami ebben az akcióban. Biztosan emlékszem, hogy az első percekben regisztráltam, tehát az elképzelhetetlen, hogy már több, mint százan megelőztek volna. Amikor megláttam a nyertesek névsorát, én is azonnal online fejeztem ki ezt a véleményemet az oldalon, de azóta sem méltattak válaszra. Nem kell ilyen akciókat hirdetni, ha képtelenek tisztán és becsületesen lebonyolítani. A távszámla.hu ennyire pang, hogy szüksége van minél több ügyfélre bármilyen áron? Vagy miféle érdekösszefonódások indokolják az efféle umbuldákat?

Kommentek

Valeria Marco, 2019. augusztus 08.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

József Kardos, 2019. augusztus 06.

Hű, ma reggel 25 000 euró hitelt kaptam William Rogers-től. Örülök, hogy találkozom a legáli...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2019. július 26.

Helló, jogos és megbízható pénzügyi hitelezőt keres? Kell egy kölcsön? Szükség van sürg...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés