Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Harmadszor már nem megyek oda

Márton, 2009. január 13. - kedd 11:05
Címkék: átverés, kereskedő, reklamáció
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Nem nagy dolog, de épp olyan bosszantó, ami történt velem már kétszer is a Budapest, III. kerületi, Pacsirtamező és Kiscelli út sarkán lévő élelmiszerboltban.


Első alkalommal vettem egy pár dolgot, amiben volt egy 350 grammos tartós kenyér. A végén olyan soknak éreztem a számlát (amit persze nem kaptam), hogy fizetés után rápillantottam a beütött árakra, és megdöbbenve láttam, hogy a kenyér több, mint ötszáz forint volt!!!

A másik napon pedig vettem a többi dolog mellett egy "Délhús" csomagolt sonkát (száz gramm), ami 855 forint volt. Persze ezt már szóvá tettem, és kiderült, hogy a gépbe egy "Zimbo gyros" sonka volt beütve. Erre mondtam, hogy ez nem az, ha nem látná! Nem túl kedves válasz az volt, hogy: "Átírjam a nevét?!! Ilyen név alatt fut ez a sonka és ennyi az ára!!"

Persze harmadszor már nem megyek még a környékére sem a boltnak, de ha más is teheti, aki jár oda, az ne menjen!

Üdvözlettel: Márton
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

gyomber, 2009. március 14. - szombat 09:25

Debrecenben a Vénkert utca környékén van egy Reál üzlet. Ott minden totál káosz. Az árak nincsenek kiírva normálisan, a termékek egymás hegyén-hátán, és sokszor a kiírt árakról is kiderül a pénztárnál, hogy nem annyi az annyi. Ennek tetejébe az eladók is iszonyúan bunkók, visszaköszönni luxus! (tisztelet egy-két kivételnek) Amikor még bemerészkedtem oda, volt olyan, hogy otthon a dobozos tejet kibontva bűzlött az egész. Pedig a szavatossága szerint jó volt. A zöldséges részleg nem önkiszolgáló, úgyhogy a kedves eladó előszeretettel pakolja oda a félig rothadt paradicsomot stb... Ez most nagyon kikívánkozott. :)

Beebeebee, 2009. január 20. - kedd 06:53

Kedves Márton! Talán érdemes lett volna a helyszínt pontosabban körülírni, mert egymás mellett 2 élelmiszer kiskereskedelemmel foglalkozó üzlet is található és a félinformáció meglehetősen torz képet közöl. Én magam a sarokhoz közelebbibe járok, ahol egyáltalán nem lehet szó ilyenről, mivel nincs raktárkészlet programjuk... Az eladók pedig mindig nagyon készségesek, szerintem érdemes oda átszokni. A "Sicc2" hozzászólásában említett "érdekes arcú arabok" nál valóban a fenti kép fogad, hallatlan, hogy még mindig létezni tudnak...

patyomkin, 2009. január 16. - péntek 14:01

Egy kis finomság: a T-Home a kábeltévé szolgáltatónk, így tőlük béreljük természetesen a Set-Top boxot is. Mivel még decemberben a csatornák kb egynegyede élvezhetetlen minőségben érkezett, a honlapukon lévő panaszlevélen ezt jeleztem is nekik szépen dec. 14.-én. Annyit sem mondtak rá, hogy mukk. Tehát küldtem ugyanezen a módon egy másikat, amelyben leírtam, hogy a bérelt doboz teljesen kifeküdt, és sérelmeztem, hogy semmit nem tettek és nem is reagáltak. Ez volt dec. 22.-én. A vicc az, hogy AZÓTA sem történt a világon semmi, hogy menne tönkre az egész szélhámos csürhe. A havi díj egyébként több, mint 5000 Ft, csak úgy mellékesen... Szerintetek létezik-e ebben az országban egyáltalán tisztességes kábeltévé szolgáltató?

GReddy, 2009. január 14. - szerda 22:01

Kedves Márton! Őszintén irigylem a türelmét, és toleranciájátt a kereskedői rosszindulattal szemben. Én valószínűleg elsőre tettleg inzultáltam volna az illetőt, aki megpróbál becsapni.. De hát nem vagyunk egyformák.

Sicc2, 2009. január 13. - kedd 12:27

Rég nem voltam már abban a boltban. Akkor érdekes arcú arabok szolgáltak ki. Most is ugyanez a helyzet?

Hód, 2009. január 13. - kedd 11:42

Ezek szerint mégsem én vagyok hülye, (ezt eddig is sejtettem) hanem a bolt szakosodik vásárlói rendszeres lehúzására. Éjjel-nappal forgalmas környék ez, sokan ugranak be egy-két apróságért. Nincs minden ár kiírva, a személyzet pedig rutinosan üti be az ötven-száz forinttal növelt tételeket. (Főként éjjel van könnyű dolguk.) De a bolt körül csoportosuló pofákat látva eleve hülyének tartom azt, aki ilyeneknél költi el a pénzét. Ja és ÁFA-s számlát se nagyon reméljetek ezektől, legalábbis vita nélkül nemigen adnak ilyesmit.(Szintén saját tapasztalat.)

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza