Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Újracsomagolt sajtok a Tescóban

2008. június 25. - szerda 22:01
Címkék: élelmiszer, szavatosság, tesco, multi, átverés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Jószándékkal szóltam az egyik felügyelő-főnöknek, hogy a leértékelt sajtokat ne akkor tegyék olcsóbbá és árulják, amikor a szavatossági ideje lejárt, hanem mielőtt lejárna!


Jószándékkal szóltam az egyik felügyelő-főnöknek, hogy a leértékelt sajtokat ne akkor tegyék olcsóbbá és árulják, amikor a szavatossági ideje lejárt, hanem mielőtt lejárna! Meglehetősen ingerülten azt válaszolta: Vegye meg csak nyugodtan, semmi baja nincs annak, egyébként is két-három naponként átcsomagoljuk!!! Törént a paksi Tescóban június 14-én. A sajton az újonan ráragasztott cimke szerint olcsóbban adták, de 12-én lejárt a szavatossága (még nem csomagolták át)!

Forrás: Fogyasztók

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Zsanett, 2010. április 23. - péntek 12:20

Jajj, el ne hidd már, hogy átcsomagolják! Ha így lenne nem mondaná meg! Azért annyi esze van. Ezt csak ezért mondja, hogy fokozza a felháborodást. És élvezi, ha látja is rajtad.

femina, 2008. október 22. - szerda 12:34

A Tesco mostani akciójában 399 Ft a Lindt táblás csokoládé, szerettünk volna venni belőle. Sajnos, a kitett táblák többsége lejárt szavatosságú, a menta ízűből mind az! A Tesco-t azonban ez nem zavarja, ugyanúgy kiteszi a 2008. augusztusig fogyasztható csokoládét, mint azt, amit jövő év tavaszáig nyugodtan megehetünk. Ezt konkrétan a szombathelyi Tesco-ban láttuk. A vevőszolgálati pultnál szóltunk a hölgynek, aki azt mondta, utánanéznek. Hát igen, utánanéztek, legalábbis annyira, hogy 3 nappal később ugyanúgy ki voltak rakva ugyanazok a táblás csokik, csak éppen rendezett sorban. Ez a Tesco honlapján olvasható: "„Értékteremtés annak érdekében, hogy vásárlóink életre szóló hűségét kiérdemeljük.” A vásárlókért mindenkinél többet teszünk: * Értsük meg jobban a vásárlókat, mint bárki más. * Legyünk energikusak, újítóak és elsők a vásárlók számára. * Használjuk erősségeinket arra, hogy utolérhetetlen értékeket nyújtsunk vásárlóinknak. " Rossz a szlogen, mert mindent a bevételért kellene, hogy legyen! Köszönjük, Tesco!!!

Vevi, 2008. szeptember 08. - hétfő 13:21

A napi kis vásárlásaimat a Plusban teszem meg és igen érdekes dologgal találkozom nap mint nap. Az előző napon lejárt árut kiteszik 75 százalékkal olcsóbb árral. Az aznap lejárókat 50 százalékkal, aminek még max 1 napja van, azt 25 százalékkal adják olcsóbban. Szerintem a lejárt terméket nem igazán lehetne már eladni, vagy rosszul tudom? Ez különösen a tejtermékeknél veszélyes, hiába a hűtőpult. Amikor kb. 4 éve megnyílt utcánkban az üzlet, még csak aznapi lejáratú termékek voltak 75 százalékos árral. Írtam a Plusnak is, kíváncsian várom a válaszukat.

Kommentek

Amerisave, 2019. július 20.

Elutasították-e a banktól vagy bármelyik pénzügyi cégtől származó kölcsönt? * Szüksége...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

hopkinson lance, 2019. július 18.

Jó nap,

Jelentkezzen itt mindenféle hitelre, függetlenül attól, hogy milyen pén...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mária Ádám, 2019. július 18.

A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés