Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Újracsomagolt sajtok a Tescóban

2008. június 25. - szerda 22:01
Címkék: élelmiszer, szavatosság, tesco, multi, átverés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Jószándékkal szóltam az egyik felügyelő-főnöknek, hogy a leértékelt sajtokat ne akkor tegyék olcsóbbá és árulják, amikor a szavatossági ideje lejárt, hanem mielőtt lejárna!


Jószándékkal szóltam az egyik felügyelő-főnöknek, hogy a leértékelt sajtokat ne akkor tegyék olcsóbbá és árulják, amikor a szavatossági ideje lejárt, hanem mielőtt lejárna! Meglehetősen ingerülten azt válaszolta: Vegye meg csak nyugodtan, semmi baja nincs annak, egyébként is két-három naponként átcsomagoljuk!!! Törént a paksi Tescóban június 14-én. A sajton az újonan ráragasztott cimke szerint olcsóbban adták, de 12-én lejárt a szavatossága (még nem csomagolták át)!

Forrás: Fogyasztók

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Zsanett, 2010. április 23. - péntek 12:20

Jajj, el ne hidd már, hogy átcsomagolják! Ha így lenne nem mondaná meg! Azért annyi esze van. Ezt csak ezért mondja, hogy fokozza a felháborodást. És élvezi, ha látja is rajtad.

femina, 2008. október 22. - szerda 12:34

A Tesco mostani akciójában 399 Ft a Lindt táblás csokoládé, szerettünk volna venni belőle. Sajnos, a kitett táblák többsége lejárt szavatosságú, a menta ízűből mind az! A Tesco-t azonban ez nem zavarja, ugyanúgy kiteszi a 2008. augusztusig fogyasztható csokoládét, mint azt, amit jövő év tavaszáig nyugodtan megehetünk. Ezt konkrétan a szombathelyi Tesco-ban láttuk. A vevőszolgálati pultnál szóltunk a hölgynek, aki azt mondta, utánanéznek. Hát igen, utánanéztek, legalábbis annyira, hogy 3 nappal később ugyanúgy ki voltak rakva ugyanazok a táblás csokik, csak éppen rendezett sorban. Ez a Tesco honlapján olvasható: "„Értékteremtés annak érdekében, hogy vásárlóink életre szóló hűségét kiérdemeljük.” A vásárlókért mindenkinél többet teszünk: * Értsük meg jobban a vásárlókat, mint bárki más. * Legyünk energikusak, újítóak és elsők a vásárlók számára. * Használjuk erősségeinket arra, hogy utolérhetetlen értékeket nyújtsunk vásárlóinknak. " Rossz a szlogen, mert mindent a bevételért kellene, hogy legyen! Köszönjük, Tesco!!!

Vevi, 2008. szeptember 08. - hétfő 13:21

A napi kis vásárlásaimat a Plusban teszem meg és igen érdekes dologgal találkozom nap mint nap. Az előző napon lejárt árut kiteszik 75 százalékkal olcsóbb árral. Az aznap lejárókat 50 százalékkal, aminek még max 1 napja van, azt 25 százalékkal adják olcsóbban. Szerintem a lejárt terméket nem igazán lehetne már eladni, vagy rosszul tudom? Ez különösen a tejtermékeknél veszélyes, hiába a hűtőpult. Amikor kb. 4 éve megnyílt utcánkban az üzlet, még csak aznapi lejáratú termékek voltak 75 százalékos árral. Írtam a Plusnak is, kíváncsian várom a válaszukat.

Kommentek

Mr. Richard Cosmos, 2018. október 21.

Szüksége van egy gyors hitelfelvételre? Ha sürgős hitre van szüksége adósságának rendezés...

Évi egy fogkefe

Mr. Richard Cosmos, 2018. október 19.

Pénzügyileg és szükséged van egy kölcsönre, hogy megváltoztasd a sürgős szükségletedet, ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Richard Cosmos, 2018. október 19.

Kell hitel? Személyi kölcsönök? Üzleti kölcsönök? jelzálogkölcsönök? Mezőgazdasági és...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés