Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Válasszunk babakocsit!

Koczka Kinga, 2008. június 04. - szerda 11:00
Címkék: tartós, vásárlás, árkörkép, reklám
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Sokféle babakocsit láthatunk a bababoltban, a kínálat évről-évre változik. Körbejártuk a boltokat, áruházakat, hogy feltérképezzük a jelenlegi választékot. Cikkünk tanácsot ad ahhoz is, hogyan kaphatunk minél használhatóbb portékát pénzünkért.


Néhány babakocsi leírása és ára forintban:

Termék neve
Funkció
Leírás
Ár (FT)
Forgalmazó
Chicco Trio S3 BLACK
Multi-
funkcionális
Három részből áll: mózeskosár, hordozó, sportkocsi. A mózeskosarat és a hordozót be lehet kötni a babakocsiba. Autóba szerelhető. Mózeskosár szellőztető rendszer, dönthető. Tolókar magassága állítható. Sportrész háttámlája több fokozatban dönthető. Ötpontos biztonsági öv.
Kerekek: Első kerék bolygóztatható, hátsó kerék fékezhető.
Súly: Lapra zárható. Kb. 16 kg
189.990
Baby Planet
Quinny Quinny Buzz sport-babakocsi, Strawberry
Sportkocsi
Hidraulikusan, automatikusan nyitható. Változtatható menetirány, több fokozatban dönthető háttámla. Kerekek: Első kereke bolygóztatható, hátsó kerekei fékezhetőek.
Súly: 8 kg
127.900
Baby Planet
ChiccoCt.0.1 Complete babakocsi Fusion
Sportkocsi
Háttámlája négy fokozatban dönthető. Állítható magasságú tolókar. Ötpontos biztonsági öv. Kerekek: közepes méretűek. Első kereke bolygóztatható, hátsó kerekei fékezhetőek.
Súly: 8 kg
78.900
Baby Planet
Retrus Babakocsi Ruby 80/04
Kétfunkciós
Nagy, robusztus babakocsi. Tolókar magassága nem állítható. Több fokozatban dönthető háttámla. Ötpontos biztonsági övvel szerelve.
Kerekek: Nagy, fix kerekek, könnyen levehetőek.
Súly: Kb. 15 kg
29.900
Brendon
Hauck Babakocsi Shopper RS Star
Kétfunkciós

Tolókar magassága nem állítható. Háttámla több fokozatban dönthető. Ötpontos biztonsági övvel van felszerelve.
Kerekek: Közepes méretű bolygókerék.Súly: Kb. 10 kg

34 990
Brendon
Graco Babakocsi Mirage Plus TS
Sportkocsi
+hordozó

Két részből áll: hordozó, sportkocsi. Hordozót nem lehet a vázra ráhelyezni. Tolókar magassága állítható. Sportrész háttámlája több fokozatban dönthető. Ötpontos biztonsági övvel van felszerelve.
Kerekek: Kerekei közepes méretűek. Elülső kerekei bolygóztathatóak, hátulsó kerekei fékezhetőek.Súly: 10 kg

48.990
Brendon
Peg Perego Babakocsi Uno 2008 Tango
Kétfunkciós
Háttámla és a tolókar magassága több fokozatban állítható. Ötpontos biztonság övvel szerelve. Kapaszkodókar levehető. Adapter segítségével hordozót lehet bele helyezni.
Kerekek: Mind a négy kereke bolygósítható és fékezhető.
Súly: Kb. 10 kg Könnyen lapra zárható.
84.990
Brendon
Pierre Cardin PS 646, babakocsi
Sportkocsi+ hordozó
Háttámla több fokozatban állítható. Ötpontos biztonsági övvel szerelve. Kapaszkodókar levehető. Lábtartó két fokozatban állítható.
Kerekek: Kerekei közepes méretűek. Elülső kerekei bolygóztathatóak, hátulsó kerekei fékezhetőek.
Súly: Lapra zárható. Kb. 13 kg
49.900
Baby Center
Jane Carrera Pro Formula T/S.
Multi-
funkcionális
Három részből áll: mózeskosár, hordozó, sportkocsi. A mózeskosarat és a hordozót be lehet kötni a babakocsiba és autóba. A sportrész háttámlája több fokozatban dönthető. Ötpontos biztonsági övvel szerelve. Tolókar magassága több fokozatban állítható.
Közepes méretű kerekek. Rugózása két fokozatban  állítható. Elülső kerekei bolygóztathatóak, hátsó kerekei fékezhetőek. Súly: Esernyőre zárható. Kb. 17 kg
159.900
Baby Center
Toma babakocsi
Kétfunkciós
Nagy, robusztus babakocsi. Tolókar magassága nem állítható. Háttámla több fokozatban dönthető. Ötpontos biztonság övvel van felszerelve. Kapaszkodókar levehető.
Kerekek: Nagy, fix kerekei vannak, amelyek könnyen levehetőek. Súly: Mivel nagyobb, robusztusabb babakocsi, ezért a súlya és a mérete sem a legkisebb. Kb. 15 kg
38-40.000
Baby Center
1.  Válasszunk babakocsit!
2.  Árak áttekintése

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Heidi, 2013. május 09. - csütörtök 14:17

Szeretném meg tudni milyen márkájú babakocsi van az első képen (bézs)? Köszönöm

kittti, 2010. szeptember 03. - péntek 17:46

szar....a palacsintába!

Bergon, 2008. december 16. - kedd 01:36

Tulajdonképpen a legnagyobb problémát abban látom, hogy manapság a babakocsi eladásakor nem kellőképpen tájékoztatják az eladók a vásárlókat. A legtöbb helyen szépen mosolyognak, de arra a kérdésre, hogy hogyan használható a babakocsi, még több mosoly a válasz. Ettől rosszabb a helyzet, amikor egy csodaszép, gyönyörű babakocsit vásárolunk, csak éppen a használhatósága messze elmarad a kornak megfelelő elvárástól. Az árakból sem lehet következtetni, mert mindegy, hogy 20 ezer, vagy 150 ezer forint a babakocsi, ha az rengeteg kényelmetlenséget okoz a tulajdonosának. A minőség, garancia, és a későbbiekben egy esetleges javításnak a lehetősége, egy külön témakör. Ha többet szeretne tudni a babakocsikról, akkor látogasson el a Bergon Babanagykerbe, vagy a Bergon honlapjára. http://www.bergon.hu

GReddy, 2008. június 10. - kedd 14:42

Három gyerek és több elfogyasztott babakocsi után én azt mondom, hogy inkább egy prémiumkategóriás használt, mint egy occcó' új ugyanannyiért (negyven körül). Most egy Graco TS QUATTRO TOUR Deluxe babakocsit nyúzunk. Szinte hibátlan, a Graco-betegséget leszámítva. (túl lágy a kerekeken a gumi, nagyon hamar elfogy a futófelület a hitvány magyar aszfalton. Utána megáll a gyors kopás, de a ricnik gyorsan eltűnnek, kopottnak néz ki a kereke.) Feeling: Elképesztő. Gyerekbarát futómű, rengeteg kiegészítő, kénylemes nagydarab embernek is, jó hóban is, nyáron is, könnyű rádobni az esővédőt, összecsukva nem túl nagy, elég futurisztikus a kinézete, és nagyon sokan irigykedve nézik. (Ez is szempont a babaderbin.)

Kommentek

Mrs Bertha, 2018. április 19.

Helló, ez a PATRICIA BERTHA LOAN COMPANY. Ebben a Társaságban élethű lehetőségeket adunk köl...

Telefonok a szervizben

pisti, 2018. április 18.

Ma költöztünk az alábbi céggel:http://koltoztetunk.com/


...

Kezdő költözők, profi költöztetők

Saja János, 2018. április 14.

Üdv! Hát engem is megtaláltak! :-)
Startaprón hirdettem. Gyanús lett a kuncsaft!
...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés