Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Le nem szállított térkő

Moore Tímea, 2008. június 02. - hétfő 18:05
Címkék: vásárlás, átverés, reklamáció, kereskedő
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A kifizetett térkövet nem szállították le azzal a kifogással, hogy lakóhelyünknél súlykorlátozás van érvényben. Mivel semmiféle súlykorlátozás nincs lakóhelyünknél, felvettem a kapcsolatot a gyárral, ahol közölték, hogy az Eurobuild KFT meg sem rendelte a gyárból a térkövet.


2006. június 29-én Semmelrock térkövet rendeltem az Eurobuild Hungary Kft-től, aki a kecskeméti Ravenna burkolat bolt tulajdonosa (6000 Kecskemét, Ladánybenei út 9.). A térkő teljes vételárát 2006. augusztus 9-én átutaltam a Kft-nek. A cég a térkövet nem szállította le azzal a kifogással, hogy fuvarosa szerint lakóhelyünknél súlykorlátozás van érvényben. Mivel semmiféle súlykorlátozás nincs lakóhelyünknél, ezért felvettem a kapcsolatot a Semmelrock gyárral, ahol közölték, hogy az Eurobuild Kft. meg sem rendelte a gyárból a térkövet. Varga Ferenc úr, a Semmelrock gyár cégvezetője írásban is igazolta, hogy az Eurobuild Hungary Kft. (Ravenna üzlet) az általam megrendelt térkövet nem rendelte meg a gyártótól.

Forrás: Fogyasztók/Tóth Sándor Péter

Azóta sincs térkő...

Ezek után Tóth Istvánt az Eurobuild Hungary Kft. ügyvezetőjét és társát N. Szűcs Editet is többször próbáltam telefonon keresni, eredménytelenül: telefonjaikat nem vették fel, de nem is hívtak vissza. Ezért 2007. március 19-én elutaztam a cég kecskeméti telepére, ahol mindkét üzletvezetőt ott találtam, annak ellenére, hogy akárhányszor kerestem őket telefonon, beosztottjuk szerint soha egyikőjük sem volt ott. Látogatásom során Tóth István ügyvezető sajátkezűleg írt egy nyilatkozatot, melyben elismerte a Kft. tartozását és ígéretet tett a tartozás két héten belüli visszafizetésére. A visszafizetés nem történt meg.

Látogatásomat megelőzően 2007. február 7-én Tóth István levelében szintén elismerte a tartozást és ígéretet tett, hogy hamarosan leszállítják az általam megrendelt és kifizetett térkövet, annak ellenére, hogy ekkor már a Semmelrock gyár megszakította üzleti kapcsolatát a nevezett céggel és perelte - szintén nem fizetés miatt. Ezt Varga Ferenc úr, a Semmelrock gyár cégvezetője hozta tudomásomra levelében. Jelenleg jogi úton próbálom a pénzem visszakapni, illetve feljelentést tettem az Eurobuild Hungary Kft. mindkét tulajdonosa ellen, csalás és sikkasztás miatt.
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

tmoore, 2008. november 04. - kedd 15:13

Kedves GReddy, Azért tettem fel a történetet, hogy akit érdekel lássa, hogy milyen cég ez, hogy másokat ne tudjanak átvágni és nem azért, hogy sajnáljon bárki. Én nem sajnáltatom magam, hanem dolgozok. Te is tedd ezt önsajnáltatás helyett, többre mész vele, meglátod :-) Egyébként meg visszakaptam a térkő árát bírósági úton, a tulaj ellen pedig a rendőrség sikkasztás alapos gyanúja miatt vádat emelt az ügyészségen.

Csaba__F, 2008. június 17. - kedd 09:19

GReddy, csoda, vagy nem, de Te qvára írigy vagy!!

GReddy, 2008. június 04. - szerda 21:27

Kedves Tímea! Egyrészt ez egy ilyen ország, valószínűleg csődbűntettre készülődnek az "urak". Az érem személyes oldala: fizetésig (10.-e) 5 (öt) forint minden vagyonom. Miért nem tudlak sajnálni hogy jajj-szegény-nem-kapta-meg-a-rohadt-térkövét??? Bizonyára érzéketlen és antiszociális vagyok.. szerintem nem csoda. Üdv

Kommentek

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Valeria Marco, 2019. augusztus 21.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés