Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Használt tankönyv cserebere

Munkatársunktól, 2008. február 25. - hétfő 14:30
Címkék: kiadvány, vásárlás, internet, olcsó, szolgáltató
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Feleslegessé vált tankönyveinket eladhatjuk, de magunk is vásárolhatunk használt tankönyveket egy új, díjmentes szolgáltatáson keresztül.


Az oldalra bárki feltöltheti azon könyveinek paramétereit, amelyektől szívesen megválna.
Az így létrejött adatbázisban az épp könyvet venni szándékozók egyszerűen kikereshetik azt a könyvet, amit így olcsóbban vehetnek meg.

A diakoldal.hu e-szolgáltatása is teljesen ingyenes, semmiféle közvetítői jutalékkal nem bonyolítja azt a folyamatot, aminek köszönhetően a diákok egymás között egyszerűen, gyorsan hatékonyan adhatják, vehetik a használt tankönyveket.

A weboldalon eddig már több mint 12.700 tankönyvet hirdettek meg, amelyek közül eddig több mint 3.000 kelt el. Jelenleg így 9.900 tankönyv között válogathatunk - de a kínálat egyre bővül. Ha tehát eladnánk feleslegessé vált tankönyveinket, vagy olcsóbban szeretnénk használt tankönyveket vásárolni, érdemes ellátogatni a diakoldal.hu-ra.

Nemcsak a cím, vagy a szerző, esetleg a kiadó nevének beírásával, de akár ISBN-szám alapján is kereshetünk a feltöltött tankönyvek között. Pusztán a böngészéshez és a vételhez nincs szükség regisztrációra sem. Ha saját tankönyveinket töltjük fel és valaki érdeklődik irántuk, e-mail címünk akkor is rejtve marad egy harmadik fél előtt.

Forrás: Tudatos Vásárló/Fogyasztók

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Ivett, 2019. június 23.

https://www.kerekparcity.hu/elektromos-pedelec-kerekpar...

Városi kerékpározás, kerékpárkülsők

Mária Ádám, 2019. június 21.

A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés